Szolgáltatások

Szolgáltatások

A mai ajtók ablakok szakszerű beépítéshez többre van szükség mint egy kalapácsra és egy csavarhúzóra. A Éppen ezért a vásárlás után is igyekszünk önnek segítségére lenni egészen a beépítésig.

Ingyenes felmérés

A pontos és szép beépítés érdekében érdemes az ajtók méretét a megrendelés előtt szakemberrel felméretni. Ilyenkor fény derülhet esetleg olyan apróbb hibákra amelyeket vagy korrigálni kell, vagy a nyílászárók megrendelésekor figyelembe kell venni. A Számítunk Bt ezért minden nála rendelt nyílászárónál felajánlja, hogy beépítő csapatával ingyenesen felméreti a megrendelés előtt az ajtók és ablakok méretét, így a későbbiekben ez nem okozhat problémát, gyorsabbá teszi a nyílászárók beszerelését és tökéletesebbé, kényelmesebbé használatukat. (Kapcsolat)

Házhozszállítás

A termékek ára a házhozszállítás díját nem tartalmazzák, ezek a vásárolt nyílászárók számától és a kiszállítási helytől függően változnak. A pontos összeg megállapításához vegye fel a kapcsolatot munkatársunkkal. (Kapcsolat)

Beépítés

A kiváló minőségű ajtók és ablakok csak akkor működnek sokáig tökéletesen, ha szakszerűen kerülnek beépítésre. A Számítunk Bt csapata vállalja, hogy a felméréstől az átadásig végigkövetve precízen, pontosan és gyorsan beépíti a megrendelt nyílászárókat. Felújítások esetén vállalja a régi nyílászárók bontását is. Amennyiben mégis úgy gondolja, hogy nyílászáróit maga kívánja beépíteni, szívesen állnak szaktanácsaikkal rendelkezésére. (Kapcsolat)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük