Winergetic Premium

05_Winergetic_Antracit-200x200A hőszigetelő 4 Xglass háromrétegű üvegezés a legjobb paraméterekkel rendelkezik a piacon.
Masszív profil elegáns lekerekítéssel a külső oldalon.
7 év garancia a nyílászárók minden elemére.
A hétkamrás A osztályú profil, a 82 mm-es építési mélység, a három teljes kerület mentén végigfutó szigetelés és az innovatív 4 Xglass hőszigetelő háromrétegű üvegezés biztosítják a minimális hőveszteséget, és lehetővé teszik a nagy méretű felületek üvegezésének kivitelezését is. A nyílászárók értékét növeli a szabadalmaztatott szárnyprofil lekerekítés és az esztétikus kivitelű részletek, például a cérnavarratok a színes nyílászáróknál.

 

Szigetelés

A nyílászárók minimalizálják a hőveszteséget a hétkamrás A osztályú profilnak, a 82 mm-es építési mélységnek és az 4 Xglass hőszigetelő háromrétegű üvegezésnek köszönhetően. A nyílászárók hőszigetelési tulajdonságait növelik a teljes kerület mentén végigfutó tömítések. Ezzel érhető el a kiváló Uw = 0,76 W/m²K hőáteresztési paraméter a teljes nyílászárónál . A különleges szerkezetű háromrétegű üvegezés lehetővé teszi az ablakok Rw = 33 dB szintű hangszigetelését.
Tartóság és biztonság

Az ellenállóképességet az A osztályú profil (az elérhető legnagyobb), amelynek külső falvastagsága 3 mm, illetve a többszörösen hajlított horganyzott acél merevítések biztosítják a keret zárt profiljában. A biztonsági zárak az acélmerevítésekhez vannak rögzítve, ami jelentősen nehezíti az ablak felfeszíthetőségét.
Esztétika

Az elegáns kivitelt egészíti ki a kizárólag az Okonplastnál kapható szabadalmaztatott ablakszárny profil alakja. Természetesnek számítanak a kidolgozott részletek, mint például szegecselt varratok a színes ablakoknál, az úgynevezett ablakbizsuk, vagy az ablak színével összhangban álló tömítések.
Kényelem

A felhasználói kényelmet növeli a Maco dESIGN+ vasalat. A szokásos felszereltség tartalmazza az intelligens betörés elleni i.S. csapokat, a SafetyPlus biztonsági zárat, a kilincs átfordítás elleni biztosítékot, megakadályozva az ablakszárny pántokból történő kifordulását, az ablakszárny huzat miatt bekövetkező túlbillenését akadályozó biztosítékot, a mikroszellőztetést vagy az ergonomikus Oknoplast kilincset.

Kiegészítők

A nyílászárók tulajdonságait, funkcionalitását és kivitelét az igényeihez és ízléséhez igazíthatja. A keresés megkönnyítése érdekében a kiegészítő komponenseket több kategóriába soroltuk. Ezzel kikeresheti a működési elemeket a fokozott kényelme és biztonsága érdekében, vagy választhat a kivitel kiegészítői közül, mint például a rejtett ablakpántok, a ColorFULL vagy a dekorációs osztóelemek.

 

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük